
Υλικά:
Ψαρονέφρι (2 μεγάλα κομμάτια)
Μουστάρδα (4-5 κ.)
Μπαλσάμικο ξύδι (1-2 κ.)
Κόκκινη πιπεριά (μισή ή όση θέλετε)
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο (2-3 κ.)
Εκτέλεση:
Βάζουμε λίγο λάδι στο πιρέξ. Σε ένα μπολ ανακατέυουμε τη μουστάρδα, το μπαλσάμικο, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να γίνουν ένα μίγμα. Βάζουμε το ψαρονέφρι κομμένο σε λωρίδες στο πιρέξ, αλείφουμε με το μίγμα και βάζουμε ένα κομμάτι κόκκινη πιπεριά. Επαναλαμβάνουμε και από την άλλη μεριά. Σκεπάζουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στου 150-180 για 1 ½ ώρα τουλάχιστον. Καλή επιτυχία :)
No comments:
Post a Comment